Cada any, el formulari d’inscripció es publica al mes de juliol i finalitza al desembre. Per consultar la data límit d’inscripció de la pròxima edició, consulteu la pàgina de Concurs.
El concurs s’estructura en dues proves eliminatòries, una semifinal i una gran final amb orquestra. Les proves eliminatòries i la semifinal se celebren a la sala Petit Palau i la gran final amb orquestra a la prestigiosa sala de concerts del Palau de la Música Catalana.
No es permetrà canviar el programa després de finalitzar el termini d’inscripció. Només es podran sol·licitar canvis a través de la plataforma Muvac, per causa de força major amb el seu degut justificant, fins al 5 de febrer.
L’edat mínima per poder participar és de 17 anys, i la màxima de 29 anys.

Caldrà que et posis en contacte amb la responsable de premsa i escriure al seu correu premsa@mariacanals.org. Ella atendrà totes les teves peticions.

Per adquirir el llibre sobre Maria Canals i Barcelona, escrit per la periodista Ana Maria Dávila, pots comprar-ho directament a Amazon o ens pots escriure a info@mariacanals.org i t’indicarem com fer-ho.

Els dinamitzadors són un gran actiu per al Maria Canals, perquè són els pianistes professionals o amateurs que amenitzen les activitats de l’OFF Concurs, com els pianos al carrer, les activitats socials o educatives. És una tasca de molt valor per a la institució.

Si vols animar-te i ajudar-nos a convertir la pràctica musical en universal, escriu-nos a info@mariacanals.org.

Visita el nostre Flickr on pots trobar tots els àlbums i fotografies de les nostres activitats.

L’Associació del Concurs Maria Canals i la Fundació Occident promouen, amb el Projecte Social “Em toca!”, la pràctica del piano entre infants de barris amb un alt percentatge de vulnerabilitat social i econòmica.

La selecció es fa conjuntament amb les escoles participants del projecte. A principi de curs, el MCB posa pianos de cua a cada districte (Usera, La Macarena, Ciutat Meridiana, La Verneda i Otxarkoaga-Txurdinaga). Després, els tutors i professors de música de les escoles, conjuntament amb els professors del projecte social, proposen els alumnes que rebran les beques.

Més enllà de la musicalitat dels aspirants, es té en compte la motivació i implicació dels nens i nenes com també de les famílies, perquè l’experiència sigui el màxim de significativa.

Posa’t en contacte amb la Marta Gasch al correu: marta@mariacanals.org. Com a coordinadora de les activitats educatives i socials, t’indicarà què cal fer.

Tothom es benvingut per a participar al concurs “Tu hi toques?”. Només cal que gravis un vídeo casolà on expliquis el motiu pel qual t’agrada tant tocar el piano i interpretis una peça. Sigues creatiu! Per més dubtes, pots contactar amb la responsable del “Tu hi toques?”, Glòria Bartomeus al següent correu electrònic: gloriabartomeus@mariacanals.org

Estarem encantats de col·laborar amb la teva entitat! Escriu-nos a jeroni@mariacanals.org i el responsable de producció del Concurs atendrà la teva demanda.

Aquestes propostes ens donen vida i ens ajuden a trobar la nostra raó de ser. Escriu a la coordinadora de l’àrea educativa i social, Marta Gasch, al correu marta@mariacanals.org.

És tan fàcil com navegar pel nostre web i clicar a calendari. Allà hi trobaràs totes les nostres activitats actualitzades. A banda, pots subscriure’t al nostre newsletter i estaràs al dia de tot a través de les nostres comunicacions.
Si tens disponibilitat, vols posar el teu granet de sorra i fer-te voluntari/voluntària, pots escriure al correu marta@mariacanals.org i contactarem amb tu ben aviat per veure en quin projecte de voluntariat podries encaixar.
Caldrà que et posis en contacte amb la responsable de premsa i escriure al seu correu premsa@mariacanals.org. Ella atendrà totes les teves peticions.