Concurs Maria Canals: esdeveniments

All Those, la plataforma que promou els emprenedors gastronòmics, conquerirà l'icònic Teatre Nacional de Catalunya en una nova edició del seu popular mercat els dies 16 i 17 de setembre, coincidint amb la Festa Major del Poblenou.


By Sergi Larripa (User:SergiL) - Treball propi, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=170233


NOVA EDICIÓ AL TNC

All Those continua amb la seva aposta per vincular cultura gastronòmica independent amb espais urbans singulars. A cada edició del seu festival d'artesans aconsegueixen que la definició de Food Market faci un pas endavant.

El 16 i 17 de setembre la seva proposta – una barreja de propostes de menjar de carrer seleccionades, aliments artesans i de proximitat, vins i cerveses de petits productors i tallers culinaris – es traslladarà al costat de la Plaça de Les Glòries i obrirà les portes a la ciutat d'un altre espai emblemàtic: el Teatre Nacional de Catalunya.

ESPECIAL JAPÓ

L'edició de setembre es contagiarà dels sabors i la cultura japonesa amb propostes inspirades pel país nipó. Com els plats del xef Kenji Ueno (dels restaurants Aiueno i Can Kenji). Els tallers d'iniciació al bento japonès tradicional amb Wo.kitchen o al te Matcha amb Tetere. Les melmelades de pera amb wasabi i albercoc amb miso de La Madre de Miren, els mochis de Niji, el ramen fred de Grasshopper Ramen Bar, o els ganivets japonesos Janagui, Santoku i Usuba que ens oferiran Pallarès Solsona, entre d’altres.

TALLERS

Seguint la filosofia de l'última edició, en la qual es va apostar pel contingut educatiu, l'esdeveniment de setembre comptarà amb una gran oferta de tallers i activitats. Tallers per aprendre a fer pa a casa (Bonsfocs), a elaborar cervesa artesana a la teva pròpia cuina (Family Beer) o per convertir-se en experts vermuteros (Vermutería Pop Up). Com en totes les edicions, continua l'aposta per oferir activitats gratuïtes pels més petits amb l’objectiu de despertar en ells l’interès pels aliments de temporada i proximitat. Ja es pot consultar tot el programa d’activitats al següent link: tienda.allthose.org

PROTAGONISTES

El mercat té confirmada la presència d'alguns dels projectes gastronòmics del moment com els gelats de Delacrem, El Sifó d'en Garriga (la nova aposta de La Cuina d’en Garriga), els formatges de llet crua de Mas d’Eroles, Formatges l’Oliva i Le Bolut, els fumats de Rooftop Smokehouse, o els dònuts artesans de La Donuteria.

BEGUDES LOCALS

El festival comptarà amb tres projectes de cervesa artesana – Cyclic Beer Farm, Garage Beer Co i Barcino – els vins d'Organic&Orgasmic i Cuvée 3000, la kombutxa a càrrec del projecte Kombutxa.cat, els vermuts d'El Bandarra, les llimonades de Linda Limón i cafè d'especialitat que serviran Nomad Coffee, Satan’s Coffee Corner i Skye Coffee.

FESTA MAJOR DEL POBLENOU

El mercat, que en aquesta edició coincidirà amb la Festa Major del Poblenou, estarà amenitzat amb música del col·lectiu BeMyDj i el ja clàssic piano de cua cortesia del Concurs Internacional de Música Maria Canals, a més d’algun concert sorpresa i actuacions teatrals durant tot el cap de setmana.

Dissabte 16 i diumenge 17 de setembre 2017
Dissabte: 11 h – 23 h
Diumenge: 11 h – 20 h
Data: 16/09/2017
Duració: 2 Dies 
Localització: Teatre Nacional de Catalunya
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Hiroo Sato, guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals, tocarà el dissabte dia 5 d'agost  2017 a les 22.15 h al XIX Festival de Música Classica Santa Florentina a Castell Jalpí (Arenys de Munt).

Mes informació a : http://santaflorentina.com/ 
El divendres 4 d'agost a les 17:30h, Yutong Sun, finalista del 62 Concurs Maria Canals tocarà al Palau de la Música Catalana. El programa inclou les següents obres:

D. Xostakòvitx: Preludi i fuga núm. 24, en Re menor, op. 87
G. F. Händel: Xacona en Sol major, HWV 435
L. van Beethoven: Sonata núm. 31, en La bemoll major, op. 110
J .S. Bach - F. Busoni: Xacona en Re menor, BWV 1004

Podeu comprar tickets aquí. 
Data: 04/08/2017
Hora: 17 : 30
Localització: Palau de la Música
Contacte: info@mariacanals.org
Telèfon: 93 295 71 51
El pròxim dissabte 8 de juliol del 2017 a les 20:30h, la pianista Soo-Jung Ann, guanyadora del Concurs Maria Canals 2012, tocarà al X Festival Pianino a la "Cartoixa de Valldemossa".  El programa de l'acte inclourà obres del pare A. Soler.

Les portes s'obriran a les 19:30h.

Es poden comprar els tickets aquí


 
Data: 08/07/2017
Hora: 20 : 30
Localització: Cartoixa de Valldemossa
Contacte: info@mariacanals.org
Telèfon: 616 90 65 74-971 72 83 12
Cost: 20 euros
El Maria Canals Porta Cua...a Corbera! Entre les cinc de la tarda i mitjanit hi haurà un piano de cua a disposició de tots els assistens a la Fira de la cervesa que s'atreveixin a tocar. Vine a gaudir-lo! 
Data: 01/07/2017
Hora: 17 : 00
Localització: Fira de la Cervesa, Corbera de Llobregat
Contacte: info@mariacanals.org
Telèfon: 93 295 71 51

El dimarts dia 13 de Juny a l'FNAC Arenes es farà una conferència sobre l'univers de la pianola que anirà a càrrec de la Fundació Manuel Blancafort.

No et perdis aquest acte pertanyent al cicle "Les pianoles, història estel·lar d'una indústria fugaç" que es fa fruit de la col·laboració entre la Fundació Manuel Blancafort, la Biblioteca de Catalunya, l'FNAC i el Concurs Maria Canals.CC BY-SA 3.0, Link
Data: 28/06/2017
Hora: 19 : 00
Localització: FNAC Arenes Barcelona
Cost: gratuït

El dia 27 de Juny  a l'FNAC- Arenes hi haurà una audició de pianola a càrrec del músic Carles García de Castro. Aquest acte pertany al cicle "Les pianoles, història estel·lar d'una indústria fugaç" que es fa fruit de la col·laboració entre la Fundació Manuel Blancafort, la Biblioteca de Catalunya, l'FNAC i el Concurs Maria Canals.CC BY-SA 3.0, Link
Data: 27/06/2017
Hora: 19 : 00
Localització: FNAC Arenes Barcelona
Cost: gratuït

ASSOCIACIÓ DEL CONCURS INTERNACIONAL

DE MÚSICA MARIA CANALS DE BARCELONA

C/ PALAU DE LA MÚSICA, 4-6, 0803 BARCELONA

T +34 932 957 251

INFO@MARIACANALS.ORG

WWW.MARIACANALS.ORG

EL CONCURS DE MARIA CANALS ÉS MEMBRE DE WFMIC I G.A.A.