Concurs Maria Canals: esdeveniments

T'atreveixes a tocar el piano? Vine a gaudir dels tres pianos de cua que hi haurà el 21 de novembre a la UAB durant tot el dia perquè tots aquells qui ho vulguin puguin tocar.

Data: 21/11/2017
Hora: 10 : 00
Duració: 7 Hores 
Localització: Facultat de Filosofia i Lletres, UAB, Cerdanyola del Vallès
Contacte: info@mariacanals.org
Telèfon: 932957251
El dia 10 de novembre de 2017 a les 20:30h  el pianista Hiroo Sato, guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals, i la "Orquesta Ciudad de Granada" (amb Amandine Beyer com a directora / violí) faran un concert a l' Auditorio Manuel de Falla d'aquesta ciutat.  El recital és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Jesús Serra.

S'interpretarà el següent programa:
 
 • Carl P. Emanuel BACH  Simfonia en Mi menor, Wq 178
 • Wolfgang A. MOZART   Concert per a piano núm. 12 en La major, KV. 414
 • Wolfgang A. MOZART  Concerto per a violí i orq. núm. 1 en Si b mayor, KV. 207
 • Friedrich WITT  Simfonia núm. 14 en Do major, “Jena”

El Maria Canals Porta Cua....a Salamanca! Durant tot el dia hi haurà 1 piano de cua davant la Universitat de Salamanca a disposició dels vianants que el vulguin tocar.  Ets a Salamanca el 27 d'octubre? No t'ho perdis!

Consulta la informació aquí SalamancaPortaCua.pdf


Data: 27/10/2017
Hora: 11 : 00
Duració: 9 Hores 
Localització: Salamanca
El pròxim dijous dia 26 d'octubre es podrà gaudir d'un gran concert (gentilesa del Concurso i la Fundación Jesús Serra) a carrec de la "Orquesta Sinfónica de Madrid" sota la direcció de Roberto Abbado amb la pianista Regina Chernychko, guanyadora de la 60a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

Per a més informació: http://www.osm.es/temporada/detalle-de-evento/?origen=home&titulo=Calendario&tipo=home&id=378


 
El proper dijous 26 d'Octubre el Maria Canals porta cua...a Madrid, gràcies a la gentilesa de la Fundació Jesús Serra.

Si estàs per Madrid, vine a gaudir del piano que trobaràs a la "Plaza de las Cortes" i dels set pianos de cua que trobaràs al carrer Serrano: 
 
 • Museo Lázaro Galdiano
 • Serrano / Martínez de la Rosa
 • Serrano (entre Ortega Gasset - Don Ramon de la Cruz)
 • Serrano / Ayala
 • Plaza de Colón
 • Museo Arqueológico Nacional
 • Plaza de la Independencia
 • Plaza de las Cortes

El mateix dijous dia 26 d'octubre es podrà gaudir d'un gran concert (gentilesa del Concurs i de la Fundació Jesús Serrà) a càrrec de l' "Orquesta Sinfónica de Madrid" amb la pianista Regina Chernychko, guanyadora del Concurs Internacional de Música Maria Canals l'any 2014.
 
El pròxim dia 20 d'octubre a les 20:30h a la Biblioteca Nacional de Catalunya podreu gaudir de la inuguració del festival "Virtuosos a l'Escenari" de l'Associació Musical Montserrat,

El pianista Vestard Shimkus (guanyador del primer premi del concurs Maria Canals l'any 2009) ens sorprendrà amb un recital únic amb el piano que va pertànyer a Enric Granados. El programa inclourà les següents peces: Sergei Rachmaninov Song In The Silence Of The Mysterious Night Op. 4 No. 3 | Maurice Ravel Pavane pour une infante défunte | Claude Debussy Tarantelle Styrienne | Alexander Scriabin Poème - Nocturne Op. 61 | Enric Granados Capricho Español Op. 39 | Felix Blumenfeld Etude For The Left Hand Alone Op. 36 | Vestard Shimkus Country Ballad, Swing & Ragtime" from the original music for the production of Alessandro Bariccos's "1900" ("Novecento")

Per a més informació: https://www.elcorteingles.es/entradas/conciertos-y-festivales/entradas-virtuosos-a-l-escenari-vestard-shimkus-barcelona-00000861b00000860v0000085c2


El pròxim dia 20 d'octubre a les 19h, el pianista Alberto Menjón, finalista del Concurs Maria Canals, farà un recital a la Real Academia Española de Madrid en el marc de les activitats del  "Madrid, otra mirada". El pianista interpretarà obres de Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Manuel de Falla i Franz Liszt.

Per tal de poder assistir al recital, caldrà retirar prèviament una invitació. Les entrades gratuites —un màximo de quatre per persona— es podran recollir, en horari de 10 a 19 hores, de dilluns a divendres, a la recepció de la RAE (carrer Felipe IV, 4 de Madrid).

Per a més informació: http://www.rae.es/noticias/la-rae-participa-en-madrid-otra-mirada-2017


Data: 20/10/2017
Hora: 19 : 00
Localització: Ruiz de Alarcón, 17, de Madrid
Contacte: info@mariacanals.org
Telèfon: 93 295 71 51

ASSOCIACIÓ DEL CONCURS INTERNACIONAL

DE MÚSICA MARIA CANALS DE BARCELONA

C/ PALAU DE LA MÚSICA, 4-6, 0803 BARCELONA

T +34 932 957 251

INFO@MARIACANALS.ORG

WWW.MARIACANALS.ORG

EL CONCURS DE MARIA CANALS ÉS MEMBRE DE WFMIC I G.A.A.